7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content

Old n’ Gold Festival 2024

Kom og syng med på alle de bedste dansktophits til Old n’ Gold Festival i Aabenraa fra den 26-28. april 2024. Her venter tre stemningsfulde dage med fest og farver! Oplev både Kandis, der har 35 års jubilæum, Keld og Hilda, Sussi og Drengene, Kisser og Søren, Jørgen De Mylius, Gry og mange flere. Vi ses til Old n’ Gold!

26. april Arena Aabenraa

Kandis

Kandis fejrer 35 års jubilæum med koncerter og en ny “Live CD” i 2024. Publikum kan forvente energifyldt optræden med hits som “En Lille Ring Af Guld” og “Lonnie Fra Berlin. Oplev Kandis i topform i Arena Aabenraa.

27. april Storetorv

Keld og Hilda

Keld & Hilda garanterer super god og nærværende underholdning. Gennem årene har duoen været afsendere på et hav af dansktophits, der med selvironi og distance skaber glæde. Repertoiret spænder fra viser til pop. Du kan se dem live på Storetorv i Aabenraa.

28. april Storetorv

Sussi og Drengene

Sussi og Drengene viderefører det velkendte koncept, som i årtier har fornøjet og glædet publikum. Med tilføjelsen af Sussis nye ‘drenge,’ Thomas og Kim, skaber de rammerne for en festlig eftermiddag på Storetorv. 

27. april Gazzværket

Jørgen De Mylius

Alle kender Jørgen De Mylius, især fra radio og TV, hvor han gennem de sidste 50 år har været vært på en lang række kendte radio-programmer. Jørgen De Mylius er klar som DJ, når der skal gang i festen på Gazzværket. 

26. april Nørretorv

Kisser og Søren

Kisser & Søren er dansk pop, medrivende og sprudlende krydret med iørefaldende melodier og publikumskontakt uden lige. Oplev den populære duo, når de spiller op til dans på Nørretorv.

26. april NygadeHuset

Gry

Kloden Drejer er en sang de fleste kender. Med sin smukke sangstemme, charmerende væremåde og store nærvær er Gry en Darling i dansktopsammenhæng. Kom med, når hun åbner Old n’ Gold Festival på NygadeHuset!

28. april Storetorv

Richard Ragnvald

Richard Ragnvald er fast inventar på de mest populære dansktoplister. Siden sit store gennembrud, har han sunget sig ind i hjerterne på mange med både ‘Kære lille mormor’ og ‘Tak fordi vi er venner’. Oplev den folkekære sangsmed på Storetorv.

27. april NygadeHuset

Fede Finn og Funny Boys

Når Fede Finn og Funny Boys går på scenen på NygadeHuset, så bliver det med et opdateret repertoire, nye flæskestegshabitter og scenedekorationer. Glæd dig!

Fredag 26. april

 • Gry*
  kl: 14.00 NygadeHuset

 • Kisser og Søren
  kl: 16.00 Storetorv

 • Kandis
  kl: 19.00 Arena Aabenraa

Lørdag 27. april

 • The Young Ones**
  kl: 13.00 Storetorv

 • Keld og Hilda**
  kl: 16.00 Storetorv

 • Fede Finn og Funny Boys*
  kl: 19.00 NygadeHuset

 • Jørgen De Mylius
  kl: 21.00 Gazzværket

Søndag 28. april

 • Richard Ragnvald**
  kl: 12.00 Storetorv

 • Sussi og Drengene**
  kl: 14.00 Storetorv

*Der er begrænset plads til koncerterne på NygadeHuset, så det er nødvendigt at reservere pladser. Dette kan du gøre ved at sende en e-mail til aabenraalive@aabenraalive.dk.

**Koncerterne på Storetorv vil blive indhegnet og der føres billetkontrol.