7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content
  • Maceration/
    Crown the Beast/Terrorpy

  • Dato | 27. marts 2025 kl. 19:30
  • Spillested | Black Box (Sønderjyllandshallen)
  • Genre | Dødsmetal
  • Billettype | Ståplads
  • Forsalg/dørpris | 195/210 kr,-
I november 2022 udgav danske Maceration albummet “It Never Ends…”, som markerede deres genforening med dødsmetal-legenden Dan Swanö fra Edge Of Sanity og Bloodbath. Albummet kom 30 år efter deres første mesterværk, “A Serenade Of Agony” fra 1992, hvor Dan Swanö også var med. Maceration var blandt pionererne inden for dansk dødsmetal og spillede en central rolle på scenen.

Bandets comeback-album har skabt stor interesse både lokalt og internationalt. Maceration er blevet omtalt i medier som Sweden Rock Mag, Metal Hammer, Legacy, Rock Hard og Scream med talrige positive anmeldelser og interviews. “It Never Ends…” har fået massiv opmærksomhed og ros.

På livefronten har Maceration imponeret på festivaler som Metal Magic, Odense Metalfest, Death Coast og Aalborg Metal Festival samt optrådt ved store internationale begivenheder som Alcatraz-festivalen i Belgien og In Flammen Open Air i Tyskland.
Nu, da rygtet om bandets tredje album begynder at sprede sig, skal Maceration atter på tour i Danmark. Albummets titel er ”Serpent Devourment” som er sat til udgivelse d. 31 januar 2025. Det kommende album er atter produceret i Unisound med Dan Swanö ved mixerpulten. Swanö har denne gang overladt vokalen til Maceration’s nye faste sanger, Jan Bergmann Jepsen (ex. Cor Vacante). Blandt de nuværende medlemmer er guitarist og hovedkomponist Jakob Schultz (ex. Invocator), samt bassist Rune Koldby med erfaring fra Spectral Mortuary, ExMotem og Encircle. Anden-guitaren betvinges af Robert Tengs, mens Nicolai Kaltoft (ex. Corpus Mortale) sidder bag trommerne.
Da Crown the Beast indtog Rocken i november 2023 var det til et fuld hus af frådede metalhoveder. Nu brænder de rocken af endnu engang og tæsker sjælen ud af vores ivrige gæster.

Med et tungt fundament af dødsmetal fra den gamle skole, hvor hjørnestenene af grooves og guitarharmonier solidt plantet, har fynske Crown The Beast et simpelt mål for øje; demonstrer, at den odenseanske dødsmetalscene lever i bedste velgående og har tænder der ikke giver slip, før du mosher.

På bandets debutalbum ‘Spawn of Tomorrow’ fra oktober 2022 høres dualiteten mellem tung og groovy metal, hvor Crown The Beast samsmelter nyt og gammelt samt brutalt og harmonisk leverer dødsmetal som mor lavede den – bare i et moderne køkken.
Terrorpy hamrede ind på den danske metalscene i 2018 med nyt line-up efter nogle års pause. På den tid har de spillet på Uhørt Festival, været på Plektertour, udgivet debutpladen Stuffing Puke Into the Sockets og pløjet brædder op rundt omkring i landet på alle de scener, der vil have dem. Tempoet er hutigt, groovet er beskidt og ambitionen er brækdryppende, tænderskærende dødsmetal fra højeste hylde. Nu er de aktuelle med deres andet album der udkommer november 24.

Terrorpy er en trio der især trækker på den amerikanske tradition indenfor dødsmetal, ganske vist rørt sammen med nogle tyskere, polakker og en enkelt svensker fra tid til anden. Du kan regne med blastbeats, basdistortion, sweeps og en satan af en tobakshoste der formulerer de fæle tekster for de fremmødte. Du er hermed inviteret til at tage del i en uhellighed af den vådeste slags.