7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content

Den danske melodøds-kvintet LIVLØS fortsætter med at levere deres hårdtslående fusion af tunge grooves og melankoli – med stærke rødder i både de amerikanske og skandinaviske metaltraditioner.

Bandet er for nyligt vendt hjem fra deres første internationale turné og viser ingen tegn på at sætte farten ned! Med et nyt album på vej kan LIVLØS’ energiske liveshow opleves i løbet af året, hvor de blandt andet vender tilbage til mægtige COPENHELL.

Siden udgivelsen af deres dybt personlige debutalbum “Into Beyond” (2018), som skildrede bandets rejse gennem personlige traumer, sorg og tab, er de fortsat med at vokse, hvilket giver sig til kende i både sangskrivning og teknisk kunnen.

Deres andet album “And Then There Were None” (2021), udgivet af Napalm Records, lød mørkere, mere ambitiøst og mere storslået, hvilket gav genklang hos både fans og anmeldere. Dette sikrede bandet deres anden nominering for ‘Årets Danske Hard Rock/Metal Udgivelse’ af musikmediet GAFFA.

LIVLØS har netop indspillet deres tredje album og lover en værdig opfølger på alle parametre! “Disse numre skubber grænserne for vores evner, samtidig med at de skaber et dynamisk univers af brutalitet og melankoli. Vi har derudover budt en ny mand velkommen i vores rækker, der har tilført en ekstra dimension og bragt os tættere på den lyd, der definerer os som band. Dette album er vores absolut bedste hidtil!”

Der er en tydelig cool dansk tråd, når danske Lipid går på scenen! Gennem 29 stærke år har Lipid holdt heavy metal-fanen højt både hjemme og i udlandet! Og med 2 internationalt anerkendte udgivelser, hovedsupport for Paul Dianno og Testament samt adskillige koncerter i blandt andet Tyskland, England, Irland, Sverige og Danmark, er der ingen tvivl om, at bandet har cementeret deres status i metalverdenen.

På “Hagridden” og “Deliver us from evil”, der begge er udgivet globalt på engelske Copro Records, finder du en stærk bagkatalog, som Devolution Magazine betegner som danske metalklassikere. Ikke engang legenden Bruce Dickinson kunne modstå at spille “He Who Hates All” i sit eget radioprogram på BBC. Med deres solide cv i ryggen har bandet nu udgivet deres nye vinyludgivelse, som er blevet forhåndsvis i form af singlerne “Imagination of The Fake”, “Wreck of The Past” og den nye video til “The Perfect Killing Machine”. CD-versionen af “The Perfect Killing Machine” vil blive udgivet worldwide den 23. november gennem “Great Dane Records/Season of Mist”. Med klassikere som “Dressed in Fear”, “God We Have Slain” og “Nice Day On The Road” er Lipid altid klar til at under

Craveyard er et fuck you til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte. Det aarhusianske metalband Craveyard, er en del af ’Zero Fucks’-bevægelsen og er med til at definere den rå lyd, der er forbundet med bevægelsens ubekymrede mantra. Hvordan Craveyard er blevet til, er for nu total ligegyldigt. Det må vente til en anden dag.

Craveyard udmærker sig på deres frontman, Martin Krog, der er kendt for sin intense sangstil og tekster, der bidrager til bandets ukonventionelle univers. Craveyard har et skarpt rytmisk fundament støbt af bassist, Mikael Krog og trommeslager, Marc Jesse, der sammen har en excentrisk spillestil, der er med til at skabe Craveyards karakteristiske lyd. Deres samarbejde og samspil på scenen er en stor del af Craveyards succes.

Karakteristisk for Craveyard, er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige. Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og leverer 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intens og rå atmosfære.

Med Craveyard er musikken ikke kun en lyd, men en følelse og energi, der strømmer gennem os og lader vores bekymringer blive til støv i vinden og genopliver vores indre cravings.