7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content

Denne nye trio blander elementer fra afrobeat, cumbia og highlife med melodier, der trækker tråde til musikernes nordiske baggrund, hvor reminiscenser af folkeviser, hymner og ballader kan høres. Med legende lethed og dødsens alvor skaber de rytmer og lyd, der både er jordbunden og afklaret, men også energisk og dansabel.

Musikken er skrevet af Niclas på en rejse til Zanzibar, hvor mødet med varmen, naturen og ikke mindst menneskene, inspirerede ham til at skrive ny musik, der formidler den skønhed, åbenhed og ikke mindst det nærvær, han oplevede.

Niclas er kendt for i flere årtier at have søgt efter nye måder at spille improviseret musik på i bands som eksempelvis Ibrahim Electric og Kalaha og arbejder i denne trio med et mere meditativt og roligt udtryk. Jonathan har med duoen Bremer/McCoy fornyet den nordiske jazz og tilfører denne trio sit klare og stærke bas spil. Felix er kendt fra Tabloid og Alex Vargas og sørger med sit virtuose trommespil for, at musikken hele tiden er spændstig og levende.

Kom i den syvende jazzhimmel til Church & Chill med Knudsen/Bremer/Ewert den 22. oktober kl. 19.30 i Sct. Jørgens Kirke.