7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content

Med sin distinkte vokal, kompromisløse sangskrivning og fængslende melodier, har Jacob Bellens gennem 20 år positioneret sig som en fremtrædende figur på den danske musikscene som frontmand i I Got You On Tape, den ene halvdel af den kritikerroste folk-duo Murder og som soloartist.

Til efteråret har han hele sit bagkatalog, alt inkluderet, i ryggen – herunder sangene fra sit seneste soloalbum “Off My Meds” – når han optræder akustisk og solo.

Gennem årene har Jacob Bellens udgivet en stærk samling af albums under forskellige projektnavne og været medforfatter på sange for Eee Gee, Emil Kruse, Benal, Hugo Helmig, Vera, Selma Higgins, Hanne Boel, Hjalmer, Benjamin Hav, Carl Knast, WhoMadeWho og mange andre artister herhjemme. På sin seneste soloudgivelse “Off My Meds”, som Gaffa tildelte 5 stjerner, har Jacob Bellens fundet inspiration i funk og 00’er R’n’B. Hans fokus som liveartist ligger på den autentiske oplevelse og han glæder sig til at møde sit publikum i nærværende og intime rammer.