7kh6096bg744xo1wtoixsbq7p80ca3
Skip to main content

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – tre har taget prisen. ”I feel fine” fra 2019 modtog en DMA og HP Lange Big Gumbo var desuden nomineret til Blues live prisen.

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser, tilføjer det man har lyst til og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Blues News DK skrev om HP Lange Big Gumbo:

“I feel fine”: ”I feel fine er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, HP Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst”.

Blues news Norge skrev:

”Vi får det hele, som man sikkert hadde sagt på dansk. Og det fungerer. Det fungerer som bare det! Jeg elsker den nye og folkelige stilen til HP Lange Big Gumbo, den stemningen og den store livsgleden som gjenspeiles”.

Kom til en festlig aften med skøn blues og Gumbo i lange baner på Damms Gaard. Der serveres selvfølgelig Gumbo til koncerten, som kan tilkøbes for 70 kr. pr. person. Vil du spise med, kan du bestille mad på tlf. 60924669.