Skip to main content

William Torp duo | Church & Chill

Der er i alt fire koncereter i 2024 til Church & Chill. Koncerterne koster hver især 150 kr. (inkl. gebyr). Som noget helt særligt kan du også gøre en god handel ved at købe en partout billet til 450 kr., og dermed spare den sidste koncert! what’s not to like?

I 2022 debuterede folk/rock-talentet William Torp med den stemningsfulde EP ’still u’r all i’m thinking about’, der blev velmodtaget af både lyttere og presse. EP’en kulminerede i to udsolgte headliner-koncerter på henholdsvis Ideal Bar i København og VinDanmark i Aarhus.

Soundvenue har efterfølgende udpeget Torp som et af 15 mest lovende nye danske musiknavne og har bl.a. beskrevet musikeren med ord som: ”Den danske singer/songwriter har først og fremmest hjertet helt uden på uldsweateren” og ” inspirationen fra forbillederne [Bon Iver, The War, Drugs og Big Thief] kammer ikke over. Den overdøver ikke det nye produkt. Det er sangene simpelthen for smukke til.”

2023 blev ligeledes et begivenhedsrigt år for William Torp som, foruden optrædener på  bl.a. SPOT Festival og Tønder Festival, mundede ud i musikerens anden EP-udgivelse ’same old me’ med endnu en samling smukke sange, der atter manifesterer Torp som en artist og en sangskriver som man i dén grad bør holde øje med.

Kom i den syvende himmel til Church & Chill med William Torp duo den 5. marts kl. 19.30 i Sct. Jørgens Kirke.