Skip to main content

Gennem årene har One Eyed Mule markeret sig som et af Danmarks mest interessante folk-rock orkestre og bandet har med deres fem plader skabt deres helt eget udtrykt. O-EM står med ben i forskellige musikalske lejre: Lyden er drømmende, folky, rocky, skramlet, funky, syret… som et et-øjet muldyr på afveje!

Bandet, der er centreret omkring sangskriverne Rasmus Dall og Uffe Ipsen, har de seneste år ligget lidt i dvale, da Rasmus har haft travlt med bandet Folkeklubben. Men One-Eyed Mule tog for alvor form igen, da Rasmus og Uffe – begge med nogle års mellemrum – bosatte sig i Svendborg. De allierede de sig med trommeslager Christian Rindorf (Rumour Said Fire, Palace Winter m.fl.) samt guitarist Rasmus Skovgård, der også begge var flyttet til Svendborg.

Nu er O-EM klar med en ny plade med 10 sange. Rune Højmark joiner endnu engang på pedal steel. Pladen har som sagt ikke et stramt koncept men er mere 10 løsrevne sange, der på en eller anden måde kredser om at lande. Om at lande i en ny by, lande med sig selv og i kærligheden. Lande i det levede livs mange modsætninger mellem både at slå rødder og sprede sine vinger, få sine kicks og shakes og drømme om fred i horisonten. At være nærværende og gribe nuet og samtidig huske at glemme sig selv som en fugl på træk – eller at være en dagdrømmer.

Vi glæder os til at tage imod One Eyed Mule sammen med jer, når de spiller koncert på NygadeHuset den 1. februar 2024!